Köpvillkor

Pris
Samtliga priser är inklusive 25 % moms och i svenska kronor. I priserna inkluderas inte betalnings- och fraktavgift.

Åldersgräns
Du måste vara 18 år för att handla hos oss.

Ångerrätt
Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar i vår webbshop. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att retunera varan till oss inom 14 dagar efter att du mottagit din vara.

Se avsnittet Byten och returer för närmare information om ångerrätten och om vad som gäller vid byten och returer.

Handla i vår nätbutik och hämta ut din beställning helt fraktfritt i butiken. Du kan även göra eventuella returer i butiken utan kostnad. Återbetaling sker via Klarna

När beställningen kommit till ditt ombud och är klar för att hämtas får du avisering via sms, fälja anvisningarna i sms:et för att hämta ut packetet.

Din beställning måste hämtas ut inom 14 dagar från det att du fått din första avisering. Hämtar du inte ut beställningen skickas den tillbaka till oss som outlöst, då debiteras 200 sek för frakt och omkostnader.

Fraktkostnad på 75: - och leverans med Schenker Vid köp för mer än 1500: - är det fri frakt. Detta oavsett om du beställer en eller flera produkter samtidigt. Det är fraktfritt att hämta i någon av våra butiker.

Normalt får du din beställning inom 2-4 arbetsdagar. Har du inte mottagit avisering om att paketet finns att hämta inom leveranstiden måste du kontakta oss så vi kan se vad som hänt med paketet.

Återbetalning
Alla frågor gällande fakturor, ändring av förfallodatum, betalningar, återbetalningar med mera hanteras av Klarnas kundservice. Klarna kundservice nås på:

Telefon: 08-120 120 10

Epost: info@klarna.se


Leverans inom 3 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 1.500 kr

Öppet köp i 14 dagar