Byten och returer

Du har alltid 14 dagars ångerrätt vid köp.

Varan skall skickas i sin originalförpackning med omslagen med papper eller likannde. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar från att du mottagit din vara. Klistra på bifogad retursedel.
Returavgift på 75:- betalas av kund och dras av på beloppet som betalas tillbaka. Vi återbetalar VIA KLARNA när vi mottagit varan.

Sätt inga adresslappar direkt på varans originalförpackning.

Klarna sköter ALL återbetalning via faktura, kort och direktbetalning.

Har du däremot köpt varan i butiken kan du tyvärr inte byta den via vår e-handelsbutik.

Vid en beställning i vår nätbutik ingås avtal om köp först när du mottagit orderbekräftelse från oss per e-post. Vi uppmanar dig att spara orderbekräftelsen för eventuella kontakter med oss.

Byte av storlek
Behöver du byta storlek så retunerar du varan enligt ovan (75:- i returfrakt) och lägger en ny order i vår webbshop. Kunden står för frakten (vid köp under 1500:- ).

Returnera i butik
Har du handlat online tar du bara med dig följesedeln och kvittot tillsammans med den vara du vill returnera till butiken. Klarna sköter all kreditering via kort eller faktura.

Vi följer Konsumentköplagens och Allmänna Reklamationsnämndens regler och råd gällande reklamationer, öppet köp och bytesrätt. Anderbergsskor.se följer lagen om distanshandel.

Reklamation
Om du vill skicka tillbaka din vara som ska reklameras per post så kan du göra detta gratis med hjälp av returfraktsedeln som du fick med leveransen. Kundtjänst ska kontaktas innan varan skickas iväg för att godkänna reklamationen på kundtjanst@anderbergsskor.se
Du kan också reklamera varan i Varbergsbutiken. Glöm inte att ta med följesedeln som bifogades varorna. Detta är mycket viktigt för att bevisa att du köpt varan hos oss. Se därför till att alltid spara följesedeln.


Leverans inom 3 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 1.500 kr

Öppet köp i 14 dagar