Vanliga frågor

På den här sidan kan ni få svar på de vanligaste frågorna som ni har gällande vår webbshop. Skulle det vara så att ni saknar någon fråga som ni vill ha svar på så går det bra ett skicka ett e-postmeddelande till kundtjanst@anderbergsskor.se eller ringa vår Kundtjänst på telefonnummer 0340-108 67


Kan jag se i vilka butiker en viss vara finns?
Ja, om du vill veta om en artikel finns i någon av våra butiker klickar du fram den aktuella artikeln och därefter väljer du vilken storlek du är intresserad av. Nu kan du se aktuellt lagersaldo i både webbshop och butik. Vi reserverar oss för eventuella felaktiga lagersaldon.

Hur kan jag betala mina varor?
Vi erbjuder faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank, genom Klarna Checkout.

Jag har frågor om min faktura?
Alla frågor gällande fakturor, ändring av förfallodatum, betalningar, återbetalningar med mera hanteras av Klarnas kundservice. Klarna kundservice nås på: Telefon: 08-120 120 10 E-post:
info@klarna.se

Hur levereras mina varor?
Vi erbjuder leverans med Schenker till ditt närmaste utlämningsställe. Du kan även välja att hämta dina skor i vår butik i Varberg och Falkenberg.

Vad kostar frakten?
Frakten kostar 50: - Fraktfritt vid köp över 1000: - Du kan även välja att hämta ut dina skor i vår butik. Detta är helt fraktfritt.

Hur kan jag söka mitt paket?
Kontakta vår kundtjänst så skickar vi spåringnummer.

Uthämtning i butik: Du kan inte följa paketet utan kommer att få ett SMS när paket finns att hämta ut i butik.

Hur lång tid tar det innan jag får mina varor?
Du får dina varor inom 2-4 arbetsdagar efter det att vi fått din beställning.

Hur vet jag att mitt paket kommit fram?
Så snart ditt paket som skickas med Schenker nått utlämningsstället skickas en avisering via SMS. Om ditt paket skickas till butik erhåller du ett mejl /alt SMS när varan nått butiken.

Jag bor inte i Sverige. Kan jag ändå beställa varor i er webbshop?
Nej tyvärr. Vi levererar enbart till adresser i Sverige.

Vad gör jag om jag fått fel vara eller om något saknas?
Kontakta kundtjänst på e-post kundtjänst@anderbergsskor.se

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?
Ditt paket ligger kvar på Schenkers utlämningsställe eller i butik i 14 dagar och returneras sedan till vårt lager. Om paketet inte hämtas ut debiteras en avgift på 200: - för hanteringskostnader. Denna summa dras av automatiskt från varuvärdet vi betalar tillbaka. Detta belopp täcker kostnader för expediering, packning, emballage, frakt, returfrakt, returbehandling samt insortering tillbaka på lagret.

Hur gör jag om jag vill returnera eller byta en vara?
Du kan kostnadsfritt returnera eller byta varan till annan storlek i någon av vår butiker förutsatt att aktuell sko och storlek finns i butik. Ta alltid med följesedeln som bifogades med varan.
Alt returnera via Schenker med retursedel du fick med leveransen. Kostnaden för returfrakt är 59: - och det får kunden betala.

Hur länge är det öppet köp (ångerrätt)?
Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar i vår webbshop. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller någon av dig angiven person tagit emot den beställda varan.

När och hur får jag pengarna?
Din retur återbetalas med samma betalningsmetod som vid köp via Klarna. Du får således inte pengar kontant tillbaka i butiken. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst inom 14 dagar.


Leverans inom 3 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 1.000 kr

Öppet köp i 14 dagar